ΜΕΡΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Αγάπη και μεράκι για την τέχνη του ανοξείδωτου

Αγαπάμε ότι κάνουμε

Η εξειδίκευσή μας εντείνεται σε ανοξείδωτες κατασκευές (inox) και λοιπές διακοσμητικές εργασίες.

Διαδικασία Κατασκευής

Όλα τα έργα που αναλαμβάνουμε, κατασκευάζονται στον χώρο μας διότι είναι κατάλληλα διαμορφωμένος και πληρεί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις που απαιτεί ένα εργαστήριο μετάλλων.

ΚΟΜΨΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ

ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες γύρω από τα προϊόντα που σχεδιάζουμε και παράγουμε σε ανοξείδωτο μέταλλο και όχι μόνο. Χωρισμένα σε κατηγορίες όπως: Ανοξείδωτες σκάλες, Ανοξείδωτα κάγκελα με τζάμι, Ανοξείδωτα κάγκελα για σκάλες, ανοξείδωτα κάγκελα για μπαλκόνια και πισίνες, καθώς και εξαρτήματα.

Επίσης σχεδιάζουμε και παράγουμε κατόπιν παραγγελίας κάγκελα από απλό μέταλλο, παράθυρα αλουμινίου Europa αλλά και αντικείμενα όπως τραπέζια, καρέκλες, πάγκους και σκέπαστρα από ανοξείδωτο ή μη μέταλλο.

Μια επικοινωνία με εμάς, και εφόσον δείτε τα έργα μας στον ιστότοπο, θα σας πείσει ότι η επιθυμία σας θα γίνει πραγματικότητα με άψογο φινίρισμα και άριστη τοποθέτηση.

Ανοξείδωτες Κατασκευές
by Bice Inox Company ©
2022.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία ΒΙCE δραστηριοποιείται στον τομέα παραγωγής μεταλλικών κατασκευών και διακοσμητικών εφαρμογών. Δημιουργήθηκε το 1999 για τις δικές σας ανάγκες.

Βέβαια, η εμπειρία μας στο χώρο έχει ξεκινήσει από παλαιότερα. Τα έργα μας αποτελούν ζωντανή απόδειξη του επαγγελματισμού μας, με μοντέρνα γραμμή και υψηλή ποιότητα. Η πλήρης εξειδίκευσή μας στην παραγωγή ποιοτικών μεταλλικών και ανοξείδωτων κατασκευών μεγάλης αντοχής, μας ανέδειξαν σε μια από τις κορυφαίες επιχειρήσεις του χώρου.

Επιλέγοντας την εταιρεία μας ικανοποιείτε την κάθε σας επιθυμία, δίνοντας μας την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε για εσάς ότι θα θεωρούσατε μέχρι τώρα απραγματοποίητο, εκπληρώνοντας τα όνειρά σας.

ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ

Αναπτυσσόμαστε σταθερά και πάντα με σεβασμό προς τους πελάτες μας, τους εργαζομένους μας  και το περιβάλλον. Με ένα ανθρώπινο δυναμικό τόσο έμπειρο και εξειδικευμένο οραματιζόμαστε να προσφέρουμε στην ελληνική και όχι μόνο αγορά, τις καλύτερες υπηρεσίες και προϊόντα, διατηρώντας την υψηλή ποιότητα στην καλύτερη χαμηλότερη τιμή.

Απο το 2021 αναλαμβάνουμε παντός τύπου ανακαινίσεις σε οικίες, καταστήματα και επαγγελματικούς χώρους. Μερικές από τις εργασίες που αναλαμβάνει η εταιρεία είναι:

  1. Σοβατίσματα
  2. Γκρεμίσματα
  3. Καθαρισμός επαγγελματικός ακινήτων
  4. Γυψοσανίδες, Χωρίσματα, Γύψινες διακοσμήσεις
  5. Τοποθέτηση πλακιδίων, πέτρας, πλακάκια παντός τύπου
  6. Στοκαρίσματα, Βαψίματα με χρώματα της επιλογής σας

Με ένα τηλεφώνημα ή ένα email στην σελίδα επικοινωνίας ερχόμαστε στο χώρο σας για εκτίμηση έργου και οικονομική προσφορά.