Ειδικές κατασκευές απο ΙΝΟΧ

Η εξειδίκευσή μας εντείνεται σε ανοξείδωτες κατασκευές  (inox) και λοιπές διακοσμητικές εργασίες. Οι κατασκευές γίνονται, βιδωτές αλλά με συγκολλήσεις argon ή tig για μεγαλύτερη αντοχή ώστε να μην δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα στο μέλλον. Η εφαρμογή των κατασκευών πραγματοποιούνται με ρητίνες ή χημικές αμπούλες. Όλα σχεδόν τα έργα που αναλαμβάνουμε, κατασκευάζονται στον χώρο μας διότι είναι κατάλληλα διαμορφωμένος και πληρεί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις που απαιτεί ένα εργαστήριο μετάλλων.  Αμέσως μετά την κατασκευή, εμείς στέλνουμε ένα συνεργείο στον χώρο του πελάτη για να κάνει την τελική τοποθέτηση.

Γιατί κάποιος να επιλέξει το ΙΝΟΧ;

Το μέταλλο αυτό έχει μόνο θετικά στοιχειά ως προς της εμφάνισης και της συντήρησης του. Βγαίνει σε δυο διαφορετικές εμφανίσεις, INOX γυαλιστερό και INOX Σατινέ (Ματ).

 

1. Η εμφάνιση του ανοξείδωτου υλικού είναι ελκυστική για την εικόνα του σπιτιού ή οποιουδήποτε χώρου.

 

2. Η ποιότητα του υλικού είναι πολύ υψηλή και πολλοί κατασκευαστές το προτιμούν σε σχέση με το σίδηρο ή το αλουμίνιο. Είναι σχεδόν αθάνατο και μπορεί να το έχετε για μια ζωή.

 

3. Το κόστος συντήρησης είναι μηδενικό. Δεν χρειάζεται βάψιμο γιατί δεν σκουριάζει.  Καθαρίζει πανεύκολα με ένα πανί και με απλό νερό της βρύσης.